Usluge

Osim prodaje nove visoko kvalitetne opreme, TEKO svojim klijentima pruža i najširi raspon usluga. Uz puštanje u rad i servis isporučene opreme, TEKO ima kompetencije i mogućnost da svojim klijentima isporuči rezervni dio za bilo koji njihov srodni proizvod ili da im u potpunosti obnovi postojeću srodnu opremu.

Sve usluge odrađujemo kvalitetno i brzo tako da klijentima omogućimo normalan rad u najkraćem mogućem roku.
Moderno opremljeni pogoni nam omogućavaju da Vaša oprema u kratkom vremenu ponovno radi kao nova te da se izbjegnu kvarovi u narednom periodu. Ukratko, ukoliko Vam Vaš proračun ne dozvoljava nabavku nove opreme, mi ćemo se pobrinuti da Vam Vaša postojeća oprema pouzdano služi još dugi niz godina.

PREGLED NAŠIH USLUGA:


Puštanje u rad

Puštanje u rad obavljaju stručni djelatnici, a kako bi osigurali da je sama montaža opreme obavljena stručno i profesionalno, te u skladu sa postojećim uputama.
Vršenje puštanja u rad daje korisnicima sigurnost u pouzdan i dugovječan rad naših proizvoda.
Po završetku puštanja u rad sastavlja se zapisnik o istom.

Servis

Servis proizvoda obavljaju stručni djelatnici prema postojećem servisnom programu za pojedini proizvod.
Redovan servis proizvoda daje korisnicima sigurnost u pouzdan i dugovječan rad.
Po obavljenom servisu sastavlja se zapisnik o istom.

Obnavljanje postojeće opreme

U slučaju da naši korisnici zbog financijskih razloga nisu u mogućnosti nabaviti novu opremu, TEKO je u mogućnosti obnoviti postojeću srodnu opremu svojih klijenata.
Na ovaj način, naši klijenti imaju mogućnost da za skromna financijska izdvajanja dobiju potpuno obnovljeni proizvod koji će im pouzdano služiti još dugi niz godina.
Prilikom vršenja ovakve usluge, posebna pažnja se pridaje brzini izvođenja radova kako bi u što kraćem roku omogućili našim klijentima nesmetan rad.

Isporuka rezervnih dijelova

Našim klijentima smo u mogućnosti isporučiti i rezervni dio za bilo koji njihov proizvod, i to bilo da se radi o nekoj elektro-strojarskoj komponenti, bilo da se radi o bravarskoj izradi specijalnog dijela proizvoda.