O nama

Dobrodošli na TEKO web stranice. Mi u TEKO-u ponosni smo na naše proizvode i usluge, kao i na našu sposobnost da isporučimo visoko kvalitetnu opremu za najrazličitije primjene u vodoopskrbi, odvodnji i posebice pročišćavanju voda.

Pouzdanost, kvaliteta i dugovječnost su glavne vrijednosti naših proizvoda i usluga, čime se reduciraju skupi troškovi održavanja. Svaki dan se trudimo opravdati te vrijednosti, a sve na zadovoljstvo naših klijenata diljem regije.

TEKO pruža kompletnu liniju proizvoda za tretman voda, a sve kako bi udovoljili potrebama naših klijenata na bilo kojem objektu vezanim uz vodoopskrbu, odvodnju i pročišćavanje voda. Sva oprema se proizvodi iz visokokvalitetnih materijala, posebice nehrđajućeg čelika, a posebna pažnja se pridaje završnoj zaštiti materijala.

Postupak zaštite ovisno o vrsti materijala i zahtjevu kupca vrši se pjeskarenjem, pocinčavanjem, lakiranjem, kompletnim postupkom kemijskog nagrizanja (odmašćivanjem, bajcanjem i pasivizacijom) na što smo posebno ponosni, te elektropoliranjem.

Osim prodaje nove visoko kvalitetne opreme, TEKO svojim klijentima pruža i najširi raspon usluga. Uz puštanje u rad i servis isporučene opreme, TEKO ima kompetencije i mogućnosti da svojim klijentima isporuči rezervni dio za bilo koji njihov proizvod ili da im u potpunosti obnovi postojeću opremu. Sve usluge odrađujemo kvalitetno i brzo, a sve kako bi klijentima omogućili normalan rad u najkraćem mogućem roku.

Uprava društva